Бившият омбудсман Мая Манолова щурмува плажа Кабакум край Варна. Причината –

...
Бившият омбудсман Мая Манолова щурмува плажа Кабакум край Варна. Причината –
Коментари Харесай

Мая Манолова беше обстрелвана с яйца на плаж "Кабакум"

Бившият омбудсман Мая Манолова щурмува плажа " Кабакум " край Варна. Причината – информацията, че " Кабакум-север 2 " е предан на концесия за 20 години на доближен на зам.-председателя на Народното събрание и водач на ВОЛЯ Веселин Мареки. Концесията на друга линия на същото място пък била отдадена на концесия на компания на майката на депутата. Появиха се и спекулации, че това е била цената на поддръжката на партията на Марешки за новата конституция на ГЕРБ.

Манолова обаче беше посрещната от бранители на Марешки, които обясниха, че минават инцидентно. Бившият омбудсман беше замерян и с яйца. Тя попита последователите на депутата дали това е цената на поддръжката за новата Конституция, а представител на концесионера ѝ отвърна, че популяризира подправена вест, осведоми Нова.

" Г-н Марешки е почтен предприемач, той няма да се продаде за един плаж “, отвърнаха й симпатизантите на Марешки и я попитаха дали взема пари от укриващия се в Дубай и обвинен за 18 закононарушения Васил Божков.

Група момчета пък я обстреляха с яйца, а по-късно беше извикана полиция.

" Оттук отиваме на плажа Несебър Юг ", закани се Манолова. " Борисов да анулира скандалните решения на Министерския съвет ", прикани тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР